MAKRILLFESTIVAL 15 Juli 2023
I BUAS HAMN

 Makrillfestivalen 15 juli 2023

Snart är det äntligen dags för Makrillfestival igen. Som vanligt bjuder Buas egen nationaldag på musik, tivoli, marknad, kända artister och lokala förmågor. Och så klart: makrill med lingon och mos!

Makrillfestivalen är en högtid inte bara för Buabor och alla på Väröhalvön. Den genuina matfesten har blivit en västsvensk kulturinstitution. Med ett klassiskt koncept, och utan större marknadsföring, lockar Makrillfestivalen varje år tusentals barn och vuxna till Bua hamn.

– Jag tror det är just det genuina folk gillar. Makrillfestivalen gör sig inte till. Det är god mat, bra underhållning, något kul att göra för barnen, och till kvällen dans och trevligt umgänge över en öl på en av Hallands vackraste platser. Det är ett vinnande koncept som funkade redan 1975, och som vi aldrig ändrar, säger Mattias Svensson, ordförande i Bua IF.

För arrangörerna Bua IF och Buas Framtid är Makrillfestivalen årets största arrangemang. Över 200 frivilliga är engagerade för att få allt att rulla på festivalplatsen.

Arrangörer:     Bua IF och Föreningen Buas Framtid

Kontakt:           makrillfestivalen@buaif.se

För marknadsplats: marknad@bua.nu

På festivalområdet

Marknad, Tivoli

Klassikern stekt makrill med mos, räkor, varm korv, fika, Buapudding.
Öl, vin, läsk, kaffe.

Se även info på facebook:

Makrillfestivalen 2023

Program - artister

Arrangörer

Bua IF
– Fotboll och Innebandy
Buas Framtid

Hitta till Bua
Med bil – 2 mil norr om Varberg
– E6 – avfart 56 mot Bua
Med buss – Hallandstrafiken
– Busslinje 615

Kontakt
makrillfestivalen@buaif.se

För marknadsplats

marknad@bua.nu